Sivri sezonu A takımda açtı

Sivri sezonu A takımda açtı

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına başladı, hazırlıklara Kıbrıslı Türk futbolcu Ahmet Sivri de dahil edildi

A+A-

Türkiye’de Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, 2018-2019 sezonu hazırlıklarına Perşembe günü yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yer alan çalışmada Kıbrıslı Türk futbolcu Ahmet Sivri de yer aldı.

Galatasaray’ın resmi internet sayfasında yer alan haberde ilk çalışmada İsmail Çipe, Boran Güngör, Berk Balaban, Mariano, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Sinan Gümüş, Bafetimbi Gomis, Lionel Carole, Garry Rodrigues, Tarık Çamdal, Sofiane Feghouli, Ahmet Sivri, Celil Yüksel, Yunus Akgün, Doğan Can Davas ve Muğdat Çelik yer aldı.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray alt yapısına dahil olduktan sonra U21 ve U19 takımındaki performansı sonrası Ahmet Sivri ile profesyonel sözleşme imzalanmıştı. Sivri zaman zaman A takım antrenmanlarına da dahil edilirken, sezon öncesi hazırlık dönemini A takım ile geçirmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1659 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.