'Short Shift Drag 400' yarışı Akıncılar'da yapılacak

'Short Shift Drag 400' yarışı Akıncılar'da yapılacak

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun himayelerinde organize edilen “Short Shift Drag 400” Pazar günü yapılıyor

A+A-

Ülkemizin sevilen motorsporu organizasyonlarından olan drag yarışlarında sezonun ilk yarışı Pazar günü Akıncılar tünel yolunda yapılıyor. “Güçlü Olan Kazansın” sloganıyla Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun himayelerinde yapılacak “Short Shift Drag 400” yarışında yaklaşık 40 yarışmacı 6 sınıfta birinci olmak için mücadele edecek.

Yarın 17.00’de itibaren antrenmanlar, teknik kontroller ve kayıt listesinin ilanının ardından yarışmacılar büyük mücadele için yarını beklemeye başlayacaklar. Pazar günü 17.00’de kapıların açılacağı organizasyonda mücadeleler 17.30’da start alacak. Her yarışmacının 3 sıralama hakkının olduğu yarışta en iyi derecelerine göre sınıfları belirlenecek ve eşleşmeler başlayacak. Sınıflarını ilk sırada tamamlayan yarışmacılara 1,000’er TL ödülün verileceği organizasyonda 12.01 saniye olan pist rekorunu kıran yarışmacıya ise 5,000 TL ödül verileceği açıklandı.

“Short Shift Drag 400” yarışı; Başbakanlık, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, KKTC Telsim, Maliye Bakanlığı, Spor Yazarları Derneği, Sağlık Bakanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Spor Dairesi, Değirmenlik Belediyesi, Güven Sigorta, Alpet, Mamülcüoğlu ve Ektam limited’in de katkılarıyla yapılıyor.

Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.