Sertoğlu’ndan Bağrıkara’ya tebrik

Sertoğlu’ndan Bağrıkara’ya tebrik

Kıbrıslı Türk hakem Berk Bağrıkara, Fransa’nın Marguerilles şehrinde düzenlenen Kadınlar Avrupa Futsal Şampiyonlar Ligi’nde düdük çalarak önemli bir başarıya imza attı.

A+A-

6 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçında da Belarus’un deneyimli futsal hakemlerinden Pavel Shupilov’un partneri olarak görev yapan Berk Bağrıkara turnuva boyunca 6 maçta düdük çaldı. Turnuvada Berk Bağrıkara ile birlikte farklı ülkelerden 7 hakem görev aldı.

 

Sertoğlu: “Bizi gururlandırdı”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu da genç hakemi kutladı. Sertoğlu, Bağrıkara’nın kendisini gururlandırdığını ifade ederek, hakemlerimizin bu tür platformlarda yer alacak kapasiteye sahip olduğunu vurguladı. KTFF Başkanı olarak, böylesi bir organizasyonda Kıbrıslı Türk bir hakemin final maçını yönetmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Sertoğlu, genç hakemin başarısını sürdürmek için çalışmaya devam etmesi gerektiğini kaydetti.

 

Alfieri’den kutlama

Futsal Marguerittes ile Toulouse Metropole finalinde çok iyi bir maç çıkaran Bağrıkara’yı tebrik edenler arasında Avrupa Futsal Federasyonu Başkanı Luca Alfieri de yer aldı. Alfieri, Berk Bağrıkara’nın turnuvanın en genç hakemi olduğuna vurgu yaparak, KTFF 1. Başkanvekili Orçun Kamalı’ya kutlama mesajını iletti.

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.