Seride dördüncü maç yarın

Seride dördüncü maç yarın

Kadınlar Basketbol Ligi play off finali dördüncü maçı yarın oynanacak.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play off finalinde Fenerbahçe ile serinin dördüncü maçına çıkıyor. Seride 2-1 önde olan Yakın Doğu Üniversitesi bu maçı kazanması durumunda 2016-2017 sezonu Kadınlar Süper Lig Şampiyonu olacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesinin deplasmanda çıkacağı maç, 14 Mayıs 2017 Pazar günü, saat 15:00’de Fenerbahçe Metro Enerji Arena’da oynanacak.

Büyük mücadele, TRT Spor’dan canlı ekranlara gelecek.

 

Kalaycıoğlu: “Mücadelemiz giderek zorlaşıyor”

Fenerbahçe ile zorlu bir mücadele verdiklerini dile getiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, dördüncü maçın daha da zor geçeceğini mücadelenin bitmediğini söyledi.

Her iki takımında şampiyonluğu istediğini belirten Baş antrenör Kalaycıoğlu, “Mücadelemiz bitmedi. Serinin dördüncü maçına geldik, daha da sert bir maç bizi bekliyor. İki güçlü ve başarılı takımın kolay kolay vazgeçmediğini gördük. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum gösterdikleri mücadele örneğinden dolayı. Rakip takımın sahasında yaptığımız hataları gördük, eksiklerimin neler olduğunu tespit ettik. Bu maçta da en iyi şekilde mücadele ederek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.