SAYTEV çifte şampiyonluk istiyor

SAYTEV çifte şampiyonluk istiyor

SAYTEV sponsorluğunda faaliyet gösteren KKTC Kültür ve Dayanışma Derneği kadın masa tenisi takımı teknik direktörü Zekai Soyatlı hedeflerinin KKTC’de ve Türkiye’de şampiyonluk olduğunu belirtti.

A+A-

Soyatlı açıklamasına şöyle devam etti: “SAYTEV sponsorluğunda büyük kadın takımımız yarın akşam ve Cumartesi oynayacağı iki maçı alarak şampiyonluğu garantilemek istiyor. Yarın akşam Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Cumartesi Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile oynayacağız. İlk devre maçlarında galip gelmiştik. Bu kez yenersek şampiyonluğu garantilemiş olacağız. 18-20 Nisan tarihleri arasında Muğla’da, Türkiye Masa Tenisi Üçüncü Ligi’nde Play-off mücadelesinde 8 takım olarak lig usulü mücadele edeceğiz. Şu anda ligde sayı averajıyla ikinci sıradayız. Hedefimiz Muğla’dan şampiyon olarak ülkeye dönmektir.”

 

Baytaroğlu: “Sporcularıma güveniyorum”

KKTC Kültür ve Dayanışma Derneği kadın masa tenisi takımı antrenörü Menteş Baytaroğlu takımın son durumu hakkında şu şekilde konuştu: “Elif Töre, Yağmur Aktunç, Sude Köknel, Şerif Kuyucu ve İvet İleyda’dan kurulu takımımızla uzun süredir yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ülkemizde ilk devreyi lider tamamladık. İkinci devre Cuma akşamı GAÜ maçıyla başlayacak ve Cumartesi YDÜ ile devam edecek. Gelecek hafta ise lig tamamlanacak. Form durumumuz çok iyi durumda olup şampiyonluğu hedefliyoruz.

Türkiye’de ise 18-20 Nisan tarihlerinde Muğla’da play-off maçlarına lig ikincisi olarak katılacağız. Sayı averajıyla ikinci bulunuyoruz. Play-off’larda şampiyonluk için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sporcularıma güveniyorum.”

Bu haber toplam 1138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.