Sayılar anlamlı turnuvada atıldı

Sayılar anlamlı turnuvada atıldı

Algım 5. Engelsiz Turnike Basketbol Turnuvası tamamlandı.

A+A-

Özel eğitime gereksinim duyan bireylerle ilgili toplumdaki farkındalığı artırmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen ‘Algım 5. Engelsiz Turnike Basketbol Turnuvası’ Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda Telsim'in de katkılarıyla düzenlendi.

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Koordinasyon Birimi Sorumlusu Seda Kıraç, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Yakın Doğu Koleji idarecilerinin de katıldığı organizasyonda Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi şampiyon olurken, Girne Özel Eğitim Merkezi ikinci, Algım Özel eğitim Merkezi üçüncü, Lefkoşa İş Eğitim ve Özel Eğitim Merkezi ise dördüncü oldu. Ayrıca Yakın Doğu Koleji takımı da turnuva özel ödülüne layık görüldü.

Turnuvaya ev sahipliği yapan ALGIM Özel Eğitim Merkezi Müdürü Evren Karademir, beşincisi gerçekleştirilen bu anlamlı turnuvada özel çocuklardan oluşan takımlara Yakın Doğu Koleji basketbolcu akranlarının da katıldığını belirtti. Karademir yapılan müsabakalarda tüm özel ve partner sporcu çocukların kaynaştırma, dostluk, rekabet, kazanma ve kaybetme duygularını yaşamalarının amaç edinildiğini belirtti.

Bu haber toplam 1722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.