Sanlı Çoban, bıçak altına yatıyor

Sanlı Çoban, bıçak altına yatıyor

Spor camiamızın renkli simalarından Sanlı Çoban'a, Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde böbrek nakli operasyonu yapılıyor.

A+A-

Gönyeli Spor Kulübü'nde yıllarca yöneticilik ve bir dönemde başkanlık yapan, Gönyeli Oşan ve Mapfree basketbol takımlarında yöneticilik yapmış olan Sanlı Çoban'a, kız kardeşi Ayşe Temi Çoban'dan böbrek nakli yapılacak. Operasyon öncesinde Sanlı Çoban, “böbrek rahatsızlığı nedeni ile yaklaşık bir yıldır tedavi görüyorum. Bir yıl boyunca tedavim için hiçbir karşılık beklemeden bana, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin kapılarını açan Suat Günsel ve İrfan Günsel’e minnettarım. Böbrek nakli operasyonu için Yakın Doğu Üniversitesi'ne izin verilmediğinden dolayı tedavime Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde devam ediyorum. Başta Diyaliz bölümündeki doktor ve hemşireler olmak üzere burada bana gösterilen ilgi ve alakadan oldukça memnunum. Onlara da çok teşekkür ederim”

 

“Beşiktaş Camiasına teşekkür ederim”

Beşiktaş Spor Kulübü başkanı Fikret Orman, genel koordinatörü aracılığıyla bana geçmiş olsun dileklerini iletti açıklaması yapan Sanlı Çoban, “1980 yılından bu yana ülke sporunun içerisinde olan bana, hiçbir yetkili bir geçmiş olsun dileğinde bulunmadı. Bu da beni çok üzdü” dedi. Amacının ameliyat sonrasında sağlığıma kavuşup, önce eşime, çocuklarıma sonra da Gönyeli camiası ile birlikte ülke sporuna hizmet etmek olduğunu belirten Çoban, “Canından can kesip, bana can katacak olan kardeşim Ayşe Temi Çoban'ın hakkı ise asla ödenmez. Bu süreçte yanımda olup, dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 1599 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.