“Şampiyonluk kenetlenerek geldi”

“Şampiyonluk kenetlenerek geldi”

KKTF Ciddi Home 2018-2019 Tenis Ligi’ni Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü namağlup şampiyon olarak tamamladı.

A+A-

Sezon başı yaptığı Slovak oyuncu transferleriyle gündeme gelen ve 16 kişilik geniş kadrosu ile 12 maçlık sezonu namağlup tamamlayarak şampiyon olan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu şampiyonluğu birbirlerine kenetlenerek elde ettiklerini belirtti.

 

Kasapoğlu: “Sporcularımızın değil yabancımız konuşuluyor, bu beni üzüyor”

Kasapoğlu, “16 kişilik tenis sporcusunun kulüpte mücadele ettiğini, ancak sadece Slovak oyuncunun konuşulmasının özellikle alt yapıdan yetişen ve tenis sporuna sporcu olarak önemli katkılar koyan sporcularımın emeklerinin konuşulmaması beni üzüyor” dedi. Başkan Kasapoğlu, “12 maçlık uzun periyotta tüm oyuncularımızı maçların zorluk derecesine göre oynatarak bu başarının elde edildiğini, çok merak uyandıran yabancı sporcu maliyetlerinin konuşulmasını anlayışla karşıladığını, ancak geliş-gidiş ve konaklama dışında herhangi bir ücret ödemediklerini” söyledi.

Cahitoğlu, “Bu giderlerin yanında, tüm takımın lig maliyetini kendi öz kaynakları ile birlikte sponsorlar tarafından karşıladıklarını” söyledi. Öz kaynakları konusunda ise belediyeden alınan katkının da merak edildiğini ancak bunun kulüp bütçesinde sponsor, bağış, kurs vs gibi, gelirlerinden fazla olmadığını belirten başkan Cahit Kasapoğlu, “Yönetim kurulu olarak gelir getirici çalışmalar yapılarak bu günlere geldiklerini” açıkladı.

 

“Şampiyonluk, birbirimize kenetlenerek geldi”

GMB Tenis Kulüp Başkanı Cahit Kasapoğlu yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulu ve sporcuların biz bir takımdan fazla aileyiz hissiyatı ile kenetlenerek, inanarak ve çok çalışarak şampiyonluğu hak ettiklerine inandıklarını” söyledi. Kasapoğlu, alt yapı başarılarının yanında, büyükler liginde gelen bu başarının mimarlarının oyuncuları ile antrenörleri ve çalışanlarını kutlayarak “Şimdi şampiyonluğu doya doya kutlama zamanı olduğunu, ancak çalışmalarının ara vermeden süreceğini” söyledi. Açıklamada Kasapoğlu, gerektiği zaman tereddüt etmeden gerekli hamleleri yaparak GMB Tenis Kulübünü daha da iyi yerlere getireceklerinin altını çizdi. belirtti.

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.