Şampiyon Yenicami

Şampiyon Yenicami

Decomar Mermer ve Granit Ltd sponsorluğunda Yenicami Ağdelen Kulübü’nün düzenlediği Belenco Turnuvası’nın ikinci haftası Pazar günü oynandı

A+A-

Yenicami Ağdelen Kulübü'nün Decomar Mermer ve Granit Ltd sponsorluğunda önümüzdeki beş yıl düzenleneceği olan Belenco Futbol turnuvasının 2. Hafta maçları 18 Şubat Pazar günü Yusuf Kaptan Futbol Sahası’nda yapıldı.

2009 – 2010 yaş grupları arasında düzenelen 2. Hafta karşılaşmalarına Esentepe, Binatlı, Galatasaray, Türk Ocağı, Alsancak Yeşilova, Küçük Kaymaklı, Yenicami A takımı, Yenicami B takımı, Yenicami C takımı katıldı.

A ve B olarak iki gruptan oluşan turnuva'da, yarı final maçları Lefke-Binatlı ve Yenicami A - Galatasaray arasında gerçekleşti. Final maçı ise Binatlı ve Yenicami A takımı arasında oynandı. Kupa'nın sahini Binatlı'yı mağlup eden Yenicami A takımı oldu. Üçüncülük maçı Galatasaray'ı mağlup eden Lefke takımının oldu.

Çocukların hepsinin fazladan maç yapabilmesi adına Grup üçüncüleri, dördüncüleri ve beşincileri kendi arasında özel maçlar yaptı.

2009 – 2010 yaş grupları arasında gerçekleşen turnuvada tüm takımlara kupa ,futbolculara madalya ve sertifaka verildi.

Bu haber toplam 1615 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.