Salih Güvensoy belirsizliği

Salih Güvensoy belirsizliği

Ozanköy ile anlaşan Salih Güvensoy'un takımdaki belirsizlikten rahatsız olduğu iddia edildi. Oyuncu için bazı kulüpler devrede.

A+A-

Uzun süredir K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde forma giyen ve yaklaşık 3 hafta önce ligin yeni ekibi Ozanköy ile anlaşan Salih Güvensoy’un takımdaki belirsizlikten dolayı huzursuz olduğu iddia edildi. Bir süredir kulübün Fahri Başkanı Veysel Şahin ile ilgili söylentilerden dolayı kulüpte transfer sessizliği yaşanıyor. Bu durum karşısında hem Salih’in hem de diğer oyuncuların rahatsız olduğu öğrenilirken, bu oyunculara da taliplerin çıktığı iddia edildi. Salih Güvensoy’a GAÜ Çetinkaya’nın yanı sıra son şampiyon Yenicami’nin de teklif yapmaya hazırlandığı öğrenilirken, oyuncunun belirsizliğin sürmesi durumunda bu kulüplerle görüşebileceği konuşuluyor.

Salih’in bu iki kulüpten beklediği teklifi alamaması durumunda ise eski kulübü Doğan Türk Birliği’ne dönebileceği ve kariyerini orada sürdürebileceği de gelen bilgiler arasında. Ozanköy Spor Kulübü Başkanı Sami Otçuoğlu’nun da oyuncuya parasını alacağı garantisi verdiği öğrenilirken, Salih’in buna rağmen kararsız olduğu ve bir süre daha bekledikten sonra milli takım sonrası kararını vereceği iddia edildi.

Bu haber toplam 2639 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.