Sakallı gururlu

Sakallı gururlu

Hamitköy’de teknik sorumlu Ahmet Sakallı, Süper Lig’e yükseldikleri için mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Hamitköy’de teknik sorumlu Ahmet Sakallı açıklamalarda bulundu.

2018 – 2019 sezonunda Süper Lig’e çıkmayı başardıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını belirtirken, “Bu benim için ayrı bir gurur çünkü 10 yıl önce bunu Hamitköy A2’de göreve başladığım zaman kendime hedef koymuştum ve kendi köyümün takımını Süper Lig’e çıkarma başarısını gösteren ilk teknik adam olduğum için de daha da gurur verici” dedi.

Sakallı “Bana bu yolda teknik ekipte yardımcı olan Ragıp kanatlı, David Sola, Teysir terazi, Ozan Uzunoglu hocalarıma ve yeteneklerini var güçleriyle sonuna kadar sahaya yansıtan ve her zaman saha içinde agresifçe savaşan, mücadele eden oyuncularıma ve saha içi saha dışı her şeyimizle ilgilenen genç yöneticilerimiz Demir Moda, Halil İbo Seytan, Orkun Saner, Aykut Mülazim, Ahmet Karahüseyin, yine yönetici Asbaşkanlar Hüseyin Özzeki, Serkan Sakallı, tabi ki bu camianın büyük başkanı Evren Mannaş’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Her zaman inandığım; başarı ekip işidir ve biz bu yıl bu başarıyı bu güzel ekiple başardık” ifadelerini kullandı.

 

“Üç oyuncuyla prensipte anlaştık”

“2019-2020 sezonunda ise mevcut kadromuzda bulunan "Adam" futbolcular ile yolumuza devam edeceğiz” diyen Sakallı, “Kadromuzdaki eksikliklerin neler olduğunu çok iyi biliyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eksik olan bölgelere kulübümüzün bütçesine uygun transferlerimizi yapıyoruz. 3 oyuncu ile prensipte anlaştık. Yakında resmi imzalar atılacak. İstediğimiz transferleri yapıp güçlü, agresif, mücadeleci bir ekip kurmak istiyoruz ve bu yıl ligde takımımızın sağlayacağı başarılarla ismimizden söz ettiren iddialı bir ekip olacağız” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.