“Rüya gibi bir sezondu…”

“Rüya gibi bir sezondu…”

DAÜ Hentbol Antrenörü Bahadır Ayhan, hem kadınlarda, hem de erkeklerde yaşanan başarıyı anlattı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Ligi’nde hem kadınlarda, hem de erkeklerde şampiyonluğa ulaşan Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) antrenörü Bahadır Ayhan, başarıyı YENİDÜZEN’e anlattı. Ayhan, kolay bir süreç geçirmediklerini hatırlatarak, sezon sonunda yakaladıkları bu başarıyı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

 

Ayhan: “Her şeye rağmen yılmadılar…”

DAÜ antrenörü Bahadır Ayhan, kadınlarda sezon öncesi çok iyi transferler yaptıklarını, ancak sezonun başlamasıyla Yakın Doğu Üniversitesi’nden transfer ettikleri Çağla’nın sakatlanmasıyla tüm işlerinin bozulduğunu ifade etti. Süper Kupa ve Federasyon Kupası’nı kaybettiklerini aktaran Ayhan, bunun moral bozukluğuyla lige başladıklarını söyledi. Deneyimli antrenör, lig maçları oynanırken, Çağla’nın da sakatlığının düzelmesi ve takıma katılmasıyla birlikte daha iyi bir takım olduklarına vurgu yaptı. Her şeye rağmen, oyuncuların yılmadığını kaydeden başarılı antrenör, ligin sonunda şampiyonluk kutladıkları için çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

 

“Erkeklerde harika bir sezondu”

DAÜ’nün hem kadın hem de erkek takımlarını çalıştıran Bahadır Ayhan, erkeklerde harika bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Son iki sezondur takımın çıktığı 37 maçın 37’sini de kazandığını aktaran başarılı antrenör, bunun ülke sporunda bir rekor olduğunu da söyledi. Erkek takımı için “ konuşacak pek fazla şey yok, anlatılmaz yaşanır olayı bu olsa gerek. Takımımız bunu fazlasıyla gösterdi” değerlendirmesini yapan Bahadır Ayhan, mücadele ettikleri 5 kupayı da müzelerine götürdüklerini dile getirdi.

 

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

DAÜ Büyükler Hentbol takımlarının antrenörü Ayhan, hem kadınlarda hem de erkeklerde rüya gibi harika bir sezon geçirdiklerini belirtti. Ayhan; “Üniversite rektörümüz Necdet Osam ve DAÜ Spor Müdürü Cemal Konnolu’nun spora yaptıkları gerek maddi, gerekse manevi yatırımların meyvelerini sezon sonunda topladık. 7 aydan beridir hem kadın, hem de erkek takımıyla haftada 3 olmak üzere bir hedef doğrultusunda çalıştık. Herkes, varını yoğunu ortaya koydu. Terinin son damlasına kadar mücadelesini verdi. Bu yüzden, sonuna kadar hak ettiğimiz bu başarıda tepeden tırnağa emeği geçen herkese ben antrenör Bahadır Ayhan olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

34089935_10216372852377053_6275241291571789824_n.jpg

Toplamda 6 kupa…

DAÜ Büyük Kadınlar Hentbol takımı bu sezon Federasyon Kupası’nda Esentepe Yetenek Avcıları’na, Süper Kupa’yı da Yakın Doğu Üniversitesi’ne kaptırsa da, sezon boyunca ligde gösterdiği iyi performans neticesinde finalde Yakın Doğu Üniversitesi’ni mağlup eden DAÜ kadın hentbol takımı sezonu şampiyon tamamladı. DAÜ, erkeklerde ise bu sezon unutulmayacak bir sezon geçirdi. Sezon öncesinde oynanan Derviş Mişon Anı Turnuvası, KTSYD Kupası, Süper Kupa, sezon içerisinde Federasyon Kupası’nı, sezon sonunda da lig şampiyonluğunu alarak, 5’te 5 yapan takım oldu.   

img_8380.jpg

Bu haber toplam 2012 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.