Rotası yine Türkiye

Rotası yine Türkiye

Daha önce Türkiye’de üç farklı kulüpte görev yapan Mustafa Yaşınses, yeni sezonda da Türkiye yolcusu

A+A-

Son olarak Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Hekimoğlu Doğanspor’da forma giyen Mustafa Yaşınses, yeni sezonda da Türkiye’de forma giyecek.

Mustafa Yaşınses ile yeni sezon öncesinde Türkiye’den 4 kulüp ilgileniyor. İlgi gösteren kulüpler arasında BAL Ligi ve Spor Toto 3. Lig ekipleri de yer alıyor. Oyuncunun bu hafta içerisinde yeni takımının netleşmesi bekleniyor.

 

Yaşınses: “Görüştüğüm takımlar var”

Konu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuşan Yaşınses, şu anda görüştüğü dört takım olduğunu belirtti. Transfer sezonunun açıldığını ve yoğun geçtiğini ifade eden Yaşınses, takımların ilgisinin sevindirici olduğunu söyledi. “Hedefi olan ve vizyon sahibi takımlarda forma giymek ayrı bir haz ve keyif verir” diyen Yaşınses, “O yüzden acele karar vermeden önce iyi düşünmek gerekir. Ancak yakın olduğum bir takım var diyebilirim. Transfer önümüzdeki günlerde netlik kazanır” açıklamasını yaptı.

 

Türkiye’de 3 kulüpte forma giydi

Ülkemizde uzun yıllar Küçük Kaymaklı forması giyen, bir dönem Çetinkaya’da da görev yapan Yaşınses, Türkiye’de bir dönem Kastamonuspor, Yeni Amasyaspor ve son olarak Hekimoğlu Doğanspor formalarını terletmişti.

Bu haber toplam 2132 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.