Rallide sezon başlıyor

Rallide sezon başlıyor

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) organize ettiği KKTC 2017 Ralli Şampiyonası, 1-2 Nisan tarihleri arasında yapılacak Mustafa Cabacaba Anı Rallisi ile başlıyor.

A+A-

Rallide yeni sezon, Lefkoşa’da yapılacak ralli ile başlıyor. Mustafa Cabacaba Anı Rallisi adıyla, iki günlük bir organizasyon ile yapılacak rallide 13 ekip mücadele edecek. 1 Nisan 2017 Cumartesi günü 15.30’da Lefkoşa Türk Belediyesi önünden start alacak rallide, toplamı 54 kilometre olan 8 etabın ardından 2 Nisan 2017 Pazar günü 17.00’de yine Lefkoşa Türk Belediyesi önünde finiş ve ödül töreni yapılacak.

 

Rallinin ilk gününde ekipler iki kez art arda 4 kilometrelik Dumlupınar etabını geçecekler. Heyecan 2 Nisan 2017 Pazar günü dozunu arttıracak. 10,3 kilometrelik Hamitköy ve 5,7 kilometrelik Kanlıköy etaplarından oluşan iki kısım sırasıyla iki kez geçilecek. Rallinin son etabı ise 7,1 kilometrelik Balıkesir etabı olacak. İki kez art arda geçilecek etap sonrası ralli 17.00’de son bulacak ve Lefkoşa Türk Belediyesi önünde ödül töreni yapılacak.

Bu haber toplam 1661 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.