Raketler plajda birincilik için sallanıyor

Raketler plajda birincilik için sallanıyor

KKTF – GMB Tenis Kulübü organizesinde sezonun ikinci Plaj Tenisi Turnuvası başladı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu puanlı Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından organize edilen sezonun ikinci puanlı “Plaj Tenis Turnuvası” başladı.

10-11-12 Ağustos tarihleri arasında Gazimağusa Kocaresi Holiday Resort plajında gerçekleştirilen “Plaj Tenis Turnuvası” küçükler 8-12 yaş, +13 yaş, çift kadınlar, çift erkekler, karışık çiftler olmak üzere dört kategoride gerçekleştiriliyor.

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü bu sezon üçüncü kez puanlı olarak düzenlemiş olduğu turnuvaya Edip Elektronik ve Craliche Butik ana sponsor olurken, Kocareis Holiday Resort, Serena Group, Meysu, Powerade, Live Tv, Halken İnşaat, Shine Gözlük Saat, Address Estate, Kul Garaj, Castello Restoran, NMC Real Estate,  Tourism Rent A Car, Dağlı Muhasebe, Ciddi Mutfak, Barış Bobinaj, Özkaraman Muhasebe, Ersal Gümrükleme, Taşımacılık Ltd gibi bir çok sponsor olarak organizasyona katkı koydu.

 

Yarın tamamlanacak

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından düzelnen “Plaj Tenis Turnuvası” küçükler 8-12 yaş, +13 yaş 5 takım, çift kadınlar 7 takım, çift erkekler 16 takım, karışık çiftler 15 takım olmak üzere dört kategoride 43 takım mücadele ediyor. Çift erkeklerde Güney Kıbrıs’tan Andreas Artemıou-Anttonis Atanıou ikilisi de katılarak ilk gün oynadıkları üç karşılaşmayı da kazanarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Plaj Tenis Turnuvasında Tenis, Güneş, Kum, Deniz ve müzik eşliğinde eğlencenin buluştuğu organizasyonda sporcu ve izleyicilerin ilgisi ile beraber KKTF-GMBTK Puanlı Plaj Tenisi turnuvasında yarın oynanacak olan yarı final ve final maçları ile turnuva sona erecek. “Plaj Tenis Turnuvası” finallerin ardından düzenlenecek ödül töreninde dereceye girecek olan sporculara kupa, madalya ve özel ödüller Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyon başkanı Ragıp Ratip, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü başkanı Cahit Kasapoğlu, yönetim ve yetkililer tarafından verilecek.

Bu haber toplam 1325 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.