Potada yeniler karşılaşıyor

Potada yeniler karşılaşıyor

Süper Lig’in iki yeni ekibi Soyerspor ile MTV UP Göçmenköy 5’inci hafta mücadelesinde Güzelyurt’ta karşılaşacak

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Süper Lig’de 5’inci hafta mücadelesinde bugün Soyerspor ile MTV UP Göçmenköy karşı kaşıya gelecek. Güzelyurt Spor Salonu’nda yer alacak karşılaşma 19.00’da başlayacak. Bu sezon ligin iki yeni ekibi olarak mücadele eden Soyer ve Göçmenköy’de antrenörle Ahmet Şahinsoy ile Ahmet Gürel Alp karşılaşma ile ilgili KKTC Basketbol Federasyonu’nun sosyal medya hesabına değerlendirmelerde bulundu.

 

Şahinsoy: “Yeni kurulan iki takım arasında zevkli bir maç olacak”

Soyerspor antrenörü Ahmet Şahinsoy yaptığı açıklamada “Soyerspor olarak 5 yıldır uzak kaldığımız büyük erkekler ligine ülke basketboluna katkı koymak amacı ile geri dönme kararı aldık. Olanakları ve bütçeleri bizden daha iyi olan takımlara karşı oynuyoruz. Takımımdaki oyuncuların çoğu bu sezon ilk defa ligde mücadele ediyor. Öğrencilerin çoğunluğunu oluşturan takımımız çok çalışarak her gün daha iyi basketbol oynayarak lige alışmaya çalışıyor. Hedefimiz doğrultusunda Göçmenköy'ün son transferi Derek'i yavaşlatarak bu maçı kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Evci maçlarımızın Güzelyurt’a alınması ve sınav haftası bizi zorlasa da bu maç yeni kurulan iki takım arasında zevkli bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

 

Alp: “Kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

MTV UP Göçmenköy antrenörü Ahmet Gürel Alp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Çok genç ve yeni yeni bir araya gelmiş oyuncu kadromuzla bir oyun anlayışı yaratma çabası içinde olduğumuz şu dönemde kritik bir maça çıkacağız. Rakibimiz çok çalışkan, hırslı koça sahip, atletik bir takım. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Bu haber toplam 1198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.