Polisler parke zemindeydi

Polisler parke zemindeydi

1’inci Müdürlükler arası Polis Basketbol Turnuvası tamamlandı, şampiyon Lefkoşa Polis Müdürlüğü oldu.

A+A-

Polis Örgütünün Kuruluşunun 54. yıldönümü ve 30 Haziran Polis Günü münasebetiyle,  I. Müdürlükler arası Polis Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü, Gazimağusa Polis Müdürlüğü, Girne Polis Müdürlüğü, Güzelyurt Polis Müdürlüğü, PGM-Merkez, Özel Harekat Müdürlüğü, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Amirliğinin yer aldığı ve toplam sekiz takımın mücadele ettiği turnuvada 21-22 Haziran tarihlerinde grup maçları ile yarı final maçları oynandı.

26 Haziran tarihinde de Girne Polis Müdürlüğü ile Güzelyurt Polis Müdürlüğü arasında oynanan üçüncülük maçını Girne Polis Müdürlüğü kazanarak turnuvada üçüncü oldu. Üçüncülük maçının ardından oynanan final karşılaşması ise Polis Genel Müdürlüğü Merkez Takımı ile Lefkoşa Polis Müdürlüğü takımları arasında oynandı.

Karşılaşmayı 27-19 kazanan Lefkoşa Polis Müdürlüğü takımı turnuvada şampiyon olurken PGM Merkez Takımı ise ikinci oldu. Şampiyon takıma kupa ve madalyaları Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu tarafından takdim edildi. Turnuvanın en iyi oyuncusu ise Lefkoşa Polis Müdürlüğü takımından Behiç Akçın seçildi. Turnuvada ayrıca emeği geçen hakemlere plaket takdim edildi.          

 

Bu haber toplam 2048 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.