Pistin küçük şampiyonları

Pistin küçük şampiyonları

Önümüzdeki ay düzenlenecek olan okullararası atletizm yarışlarına hazırlık niteliği taşıyan Hasan Ruso Atletizm Yarışları’nda ilkokullu şampiyonlar belli oldu

A+A-

Atletizm Federasyonu’nun organize ettiği, Milli Eğitim Bakanlığı’nın destek verdiği 9’uncu Hasan Ruso Atletizm Yarışları’nda küçüklerin şampiyonları belli oldu. Önümüzdeki ay Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan yarışlara hazırlık niteliği taşıyan yarışlar dün Atatürk Stadı’nda yer aldı. İlkokullar arası yapılan yarışlar tamamlanırken erkeklerde Levent Primary İlkokulu, kızlarda da Şehit Osman Ahmet İlkokulu birinci olma başarısı gösterdi. Yarışların ardından düzenlenen törende dereceye giren okullara Atletizm Federasyonu Başkanı Hüseyin Eğitmen, Spor Dairesi Müdür Muavini Hüseyin Sütçü, Hasan Ruso’nun eşi Melek Ruso ve ailesi takdim etti.

 

Ortaokul ve liseler bugün tamamlanacak

9’uncu Hasan Ruso Atletizm Yarışları’nda dün öğleden sonra ortaokul ve liseler arası yarışlar da başladı. Bugün tamamlanacak olan yarışlar sonunda dereceye girecek olan isimler belli olacak.

 

Küçük Erkekler

1. Levent Primary İlkokulu (226 Puan)

2. Özgürlük İlkokulu (218 Puan)

3. Yakın Doğu İlkokulu (213 Puan)

 

Küçük Kızlar

1. Şht. Osman Ahmet İlkokulu (220 Puan)

2. Alaniçi İlkokulu (211 Puan)

3. Yakın Doğu İlkokulu (209 Puan)

 

Bu haber toplam 2005 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.