Performansıyla göz dolduruyor

Performansıyla göz dolduruyor

Mağusa Türk Gücü’nün forvet oyuncusu Şenol Şöför, MTG formasıyla toplamda çıktığı 9 maçta 6 gol atmayı başardı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in lideri Mağusa Türk Gücü’nün hücum oyuncusu Şenol Şöför, sarı yeşilli formayla ligin ikinci devresinde gösterdiği performansla dikkat çekiyor. İlk devrede kiralık olarak oynadığı Gençler Birliği’nden ayrılarak, ikinci devre itibariyle yeniden takımına dönen Şöför, Süper Lig’de şu ana kadar çıktığı 7 maçta 5 gol atmayı başardı. Şöför, performansı hakkında; “Takımıma daha fazla katkı vermek istiyorum” dedi.

 

Performansıyla göz dolduruyor

Mağusa Türk Gücü’nün hücum oyuncusu Şenol Şöför, ikinci devre katıldığı takımında şu ana kadar 7 lig maçında görev aldı. 7 lig maçında 5 gol atmayı başaran Şöför, performansıyla göz doldurdu. Sarı yeşilli formayla Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda 3 maçta da görev alan oyuncu, 1 gol attı. Sezon başında Birinci Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nde kiralık olarak forma giyen oyuncu, orada da 13 maçta 4 gol kaydetmişti. Böylelikle Şenol, şu ana kadar toplamda çıktığı 23 karşılaşmada 10 gol atmış oldu.

 

Şöför: “Takımıma daha fazla katkı vermek istiyorum”

Gösterdiği performansı YENİDÜZEN’e değerlendiren Şenol Şöför, her maçta kendine olan güveninin arttığını ve daha fazla katkı vermek istediğini söyledi. Şöför; “Takımıma elimden gelenin fazlasını yansıtarak katkı vermeye çalışıyorum her geçen hafta kendimi daha iyi hissediyorum. Kazandıkça daha fazla özgüvenli oynuyorum ve takımıma daha fazla katkı vermek istiyorum” dedi.

 

“En kısa zamanda hak ettiğimiz şampiyonluğu almak istiyoruz”

Şu anda 12 puanlık farkla zirvede olan Mağusa Türk Gücü’nün oyuncusu Şöför, şampiyonluğu en kısa zamanda Mağusa’ya getirmek istediklerini ifade etti. Şöför; “Önümüzde 8 hafta kaldı ve her hafta kazanmak istiyoruz. En kısa zamanda şampiyonluğu Mağusa’ya getirmek istiyoruz. Bunun için iyi çalışıyoruz ve sahada takım olarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah maçlarımızı tek tek geçip en kısa zamanda hak ettiğimiz şampiyonluğu alırız” ifadelerini kullandı.

 

“Sezonu çifte kupayla kapatmak istiyoruz”

Son olarak Nicosia Group Kıbrıs Kupası hakkında da düşüncelerini aktaran Şöför, geçen sezondaki gibi bu sezonu da çifte kupayla kapatmak istediklerini söyledi. Şenol Şöför; “Hedefimiz geçen yılki gibi çifte kupayla sezonu kapamak. Her maça final gibi bakıyoruz ve hedefe tek tek ilerliyoruz. Umarım kupa da her maçı kazanıp sezonu çifte kupayla kapatırız” şeklinde görüş bildirdi.

Bu haber toplam 1356 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.