Öztürk şanssızlıklardan kurtulmak istiyor

Öztürk şanssızlıklardan kurtulmak istiyor

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir’in genç yıldızı Ali Öztürk, gazetemize kendi ve takımı adına, geçtiğimiz sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Musa Arcın

“Yaklaşık iki yıldır hiçbir futbolcunun yaşamak istemeyeceği sakatlıklar ile boğuştum ve bu süreç gerek mental, gerekse fiziksel olarak beni bir hayli yordu” diyen Öztürk, “Sakatlığımdan dolayı takım ile hazırlık dönemi gerçekleştiremedim ancak devre arasından itibaren tamamen şanssızlıklarımdan kurtulup takımımın yanında elimden geldiğince bulundum. Önümüzdeki sezon her şeyin yolunda gitmesi ve futbolum ile oynadığım takıma en iyi şekilde katkıda bulunmak en büyük temennim” açıklamasını yaptı.

 

Öztürk: “Cihangir’in Süper Lig takımı olduğunu kanıtladık”

Ali Öztürk, “Takım adına geçtiğimiz sezon birçok şanssızlıklar yaşadık, zaman zaman futbol şansımızda tutmadı” dedi. “Hedefimiz geçen sezonki başarıyı tekrarlamaktı fakat maalesef başaramadık” diyen Öztürk, “Yine de oluşan olumsuzluklara rağmen lige tutunduk. Ligi, Cihangir’e yakışan bir yerde bitiremedik fakat Cihangir’in Süper Lig takımı olduğunu bir kez daha herkese kanıtlamış olduk”  ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.