Özgüren son yolculuğuna uğulandı

Özgüren son yolculuğuna uğulandı

Dün rahatsızlanarak yoğun bakıma alınan Raif Özgüren, bu sabah yaşamını yitirdi. Özgüren BRTK'da düzenlenen anma töreninin ardından defnedildi...

A+A-

Bir süredir kalp nakli bekleyen ve tedavi gören spor yazarı, BRTK program yapımcısı, KTSYD Genel Sekreteri Raif Özgüren bu sabah yaşamını yitirdi. Uzun süredir kalp problemi yaşayan Özgüren, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yatmaktaydı. Dün solunum yetmezliği nedeni ile yoğun bakıma alınan Özgüren, bu sabah 07.00 civarında hayatını kaybetti. Özgüren için sabah çalıştığı kurum olan BRTK’da tören düzenlendi.

 

BRTK’da anma töreni düzenlendi

BRTK’da yapılan anma töreninde konuşan KTSYD Bakanı ve mesai arkadaşı Çelen Oben “Aynı masayı, aynı yemeği, aynı haberi paylaştık. Onun hastaneden çıkmasını beklerken üzücü haber geldi. Hepimizin başısağolsun” dedi. BRTK Müdürü Aysu Basri Akter ise konuşmasında “Söyleyecek çok fazla söz yok. Onun anısını yaşatacağız” dedi. Törenin ardından Özgüren alkışlarla BRTK’dan uğurlandı. Özgüren’in cenazesi İsmail Safa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedildi.

 

Derbi maçta anılacak

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu işbirliğinde yarın oynanacak olan Çetinkaya – Yenicami Süper Lig 14. Hafta maçı öncesinde Raif Özgüren anısına bir dizi etkinlik düzenlenecek. Özgüren’in Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmalarda fotoğraf çektiği yere çiçek bırakılacak. Maç öncesi saygı duruşunda bulunulacak ve her iki takım sahaya pankart ile çıkacak.

 

Bu haber toplam 1305 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.