“Önceliğimiz MTG”

“Önceliğimiz MTG”

Mağusa Türk Gücü’nde Fırat Canova’nın yerine teknik direktörlük göreve getirilen Ali Oraloğlu, “MTG’nin düştüğü bu durumunda görevi reddetmek olmazdı” dedi.

A+A-

Hüseyin Kıral

Sezona yaptığı transferlerle şampiyonluğun en büyük adayı olduğunun altını çizerek giren, ancak ilk altı hafta sonunda dört beraberlik iki de mağlubiyetle 4 puanla son sırada bulunan Mağusa Türk Gücü’nde (MTG) teknik direktörlük değişikliği yaşandı. Kulübün önünü açma adına teknik direktörlük görevinden istifa eden Fırat Canova’nın yerine MTG’de göreve gelen Ali Oraloğlu yaptığı açıklamada, “Sezon öncesi yapılan teklifi işlerim nedeni ile reddetmek zorunda kalmıştım. Ancak şimdi bu işin şakası yok ve MTG zor durumda. Başkan ve yönetim yeniden görev verdi, bu kez kabul etmemek olmazdı” dedi. 

 

Oraloğlu, “MTG’li olarak bana düşen görevi yerine getirdim”

MTG Kulüp Başkanı Koral Bazkurt’un, Fırat Canova ile konuşup yollarını ayırdıktan sonra kendisi ile görüşmek istediğini belirten Ali Oraloğlu, “Takımın kötü durumda olduğunu ve sezon öncesi yapılan teklifi tekrarlayarak takım teknik direktörü olmamı istedi” dedi. “Sezon öncesi gerçekten hem çok yorulmuştum, hem de yoğun işlerim nedeni ile ilgilenemeyeceğimi belirterek hayır demiştim” açıklamasını yapan Oraloğlu, “Kulüp öyle bir süreçten geçiyor ki MTG’li olan herkes bu görevi koşulsuz kabul eder, ben de bir MTG’li olarak bana düşeni yaptığıma inanıyorum” dedi.

 

“Elimde sihirli değnek yok, sadece oyunculara güveniyorum”

MTG’de teknik direktörlük görevine yeniden getirilen Ali Oraloğlu, “öncelikle Fırat Canova’nın takımı iyi hazırladığına inanıyorum ve bu nedenle ona teşekkür ederim. Birçok şansızlıklar yaşadığına inanıyorum. İnşallah Fırat hocanın yaşadığı şansızlıkları ben yaşamam” dedi. Ali Oraloğlu yaptığı açıklamada, “Benim de elbette elimde sihirli değnek yok, burada bu zor görevi kabul ederken, sadece futbolcularıma güveniyorum” dedi. Hafta sonu zorlu Lefke deplasmanına gideceklerini bu maçtan en az zararla dönmek için çok çalışacaklarını ancak, Lefke maçından sonra kendileri için ligin yeniden başladığını ve devre arasına kadar kalan karşılaşmaları en az kayıpla kapatmaya bakacaklarını” söyledi.

Bu haber toplam 2106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.