Önce Türkiye, sonra Avrupa

Önce Türkiye, sonra Avrupa

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde ‘Yılın Sporcusu’ seçilen atıcı Salahi Zaimoğlu, kendisine destek verenlerek teşekkür ederek “Yılın Sporcusu olmak büyük bir gurur” dedi

A+A-

 

Yenidüzen Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve ülke sporuna önemli bir motivasyon sağlayan Yılın Spor Ödülleri’nde ‘Yılın Sporcusu’ seçilen atıcı Salahi Zaimoğlu, hedefinin ilerde dünyada ilk 3 içerisinde olmak olduğunu açıkladı. Zaimoğlu, ay sonunda katılacağı Türkiye Şampiyonası’nda da yüksek bir skor atarak Avrupa Şampiyonası’na katılmak istiyor.

 

Zaimoğlu: “Yılın sporcusu olmak büyük bir gurur”

Yenidüzen Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde Yılın Sporcusu kategorisinde yer alan atıcı Salahi Zaimoğlu, kategorisinde en fazla oyu alarak kendisi ile beraber mücadele eden 6 aday arasında birinci olma başarısı gösterdi. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Zaimoğlu, “Bu kadar güçlü ismin arasında bana oy veren herkese teşekkür ederim. Yılın Sporcusu olmak büyük bir gurur. Destek verenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Önce Türkiye, sonra Avrupa

Yakın Doğu Spor Kulübü sporcusu olan Salahi Zaimoğlu, ay sonunda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılacak. Zaimoğlu’nun buradaki hedefi ise yüksek bir skor yaparak Avrupa Şampiyonası’na katılmak. Zaimoğlu, “Kısa vadede hedefim ay sonunda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılarak orada yüksek bir skor atmak. Orada yüksek skoru elde edersem İtalya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacağım” dedi.

 

Gözü dünyanın ilk 3’ünde

Daha önce Türkiye’de ve Kıbrıs’ın kuzeyinde yarışma fırsatı yakalayarak başarılı sonuçlar elde eden Zaimoğlu, Türkiye’de yaşadığı şampiyonluklarla dikkat çekiyor. Zaimoğlu’nun uzun vadeli hedefi ise dünyanın en iyi 3 atıcısı arasında yer almak. “Uzun vadede dünyada ilk üç içerisinde yer almak istiyorum” diyen Zaimoğlu, “Birkaç yıl içerisinde şansımı zorlayacağım. Umarım olur” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1972 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.