Önce şampiyonluk, sonra kalıcı olma

Önce şampiyonluk, sonra kalıcı olma

Yonpaş Dumlupınar yeni teknik heyeti hedeflerini düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’da teknik direktörlük görevine getirilen Sedat Devecioğlu ve teknik heyeti, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde basın toplantısı düzenledi. Başkan Mehmet Evram’ın da katıldığı basın toplantısında yeni sezon için hedefler ve uzun vadeli hedefler aktarılırken oluşturulan çizilecek yol haritası hakkında bilgi verildi.

 

Evram: “Bize güvenip anlaştığı için Sedat hocama teşekkür ederim”

Basın toplantısında konuşan Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, daha önce de çalıştıkları Teknik Direktör Sedat Devecioğlu ile sezonun tamamlanması sonrası temasa geçerek üç yıllık bir anlaşma sağladıklarını belirtti. “Sedat hocamız bizim geçmişte çalıştığımız ve güvendiğimiz bir hocamız” diyen Evram, “Fikirlerimiz ve vizyonlarımızın yakın olduğu, uzun vadede daha başarılı olacağına inandığımız, vizyonu geniş, prensipli bir teknik direktör. Bizim vizyon ve hedeflerimize güvenip anlaştığı için kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Devecioğlu: “10 kişilik teknik kadro ile takımı hazırlayacağız”

Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu ise konuşmasına “Mazisi başarılarla dolu Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nde A takımlarda üç yıl aradan sonra ikinci kez görev alıyorum. 2019 – 2020 futbol sezonunun tüm takımlara sakatlıksız ve hayırlı olmasını diliyorum” diyerek başladı.

“Teknik ekip olarak bizler kendimizi geliştirme ve profesyonel olarak çalışmalar yapma gayretindeyiz. Bu sezon bizlere bu imkanı sağlayan başkan ve yönetim kuruluna teşekkürü bir borç bilirim” diyen Devecioğlu, “Sezon içerisinde 10 kişilik teknik kadro ile takımımızı hazırlayacağız” ifadelerini kullandı. Bünyemizde yer alan

 

Teknik ekip tanıtıldı

Devecioğlu teknik ekibi hakkında bilgi verirken “Spor hekimimiz milli takımın da spor hekimi olan Nevzat Denerel olacak. Spor fizyoterapistimiz Osman Vaiz, Futbol Sağlık ve Destek Ekibi Sorumlusu Sabri Deniz olacak. Atletik Performans Antrenörü Mustafa Sakallı, Kaleci Antrenörü Hüseyin Mertol, Erdoğan Emiroğulları ise antrenör olarak görev yapacak” dedi. Devecioğlu bir masör, bir maç analizcisi ve bir sporcu egzersiz diyetisyenini de sezon içerisinde kullanmaya çalışacaklarını belirtti.

 

Hedefler aktarıldı

“Bu teknik heyeti kurarken bugün uluslararası alanda bir açılım olması durumunda takım olarak kendimizi hazır tutabilmeyi hedefledik” diyen Devecioğlu, “Kurumsal yapıda hem kulübümüzü, oyuncularımızı, takımımızı ve tüm yaş kategorilerini en sağlıklı şekilde geliştirme hedefi ile buraya geldik” açıklamasını yaptı. Kısa bir sunum gerçekleştiren Devecioğlu, hedeflerin Birinci Lig şampiyonluğunun yanı sıra, kazanma alışkanlığı olan takım yaratma, en centilmen takım olmak ve 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de kalıcı olmak olarak belirtti. Devecioğlu ayrıca teknik kadro yapısı hakkında da bilgi verdi.

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.