Olaylı maçın faturası belli oldu

Olaylı maçın faturası belli oldu

Süper Lig'de ilk devrenin son haftasında oynanan Yalova - Mağusa Türk Gücü maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili Disiplin Kurulu'ndan ağır cezalar geldi

A+A-

K-Pet Süper Lig'in ilk devresi son hafta maçında Lefkoşa Atatürk Stadı'nda oynanan Yalova – Mağusa Türk Gücü maçında yaşanan olaylarla ilgili Disiplin Kurulu çok ağır cezalar verdi.

 

Erkan Gezici'ye 30 maç...

Disiplin Kurulu, mücadelenin hakemine saldırıda bulunarak darp ettiği raporlardan ve incelenen görüntülerden ve sonrasında tespit edilen Yalova oyuncusu Erkan Gazici’ye 30 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verdi. 

 

Ahmet Kocakasap'a 500 gün hak mahrumiyeti

Oyun alanına girerek müsabaka hakemine saldırıda bulunup darp ettiği tespit edilen Yalova Spor Kulübü yöneticisi Ahmet Kocakasap’a 500 gün süre ile hak mahrumiyeti cezası verildi.

 

Yalova'ya 13 maçlık ceza...

Disiplin Kurulu ayrıca, taraftarlarının, futbolcusunun ve yöneticisinin neden olduğu saha olaylarından dolayı Yalova Spor Kulübü'ne 13 maç saha kapatma cezası verilmesine oybirliği ile karar verildi. 13 maçlık ceza, geçtiğimiz sezonda da aynı olayların tekrar edilmesi sebebiyle verildiği belirtildi. Yalova, geçtiğimiz sezon Kupa finalinde çıkan olaylar sonrasında 10 maçlık ceza mahkum edilmiş ve bu cezasının tamamlanmasına çok kısa bir zaman kalmıştı. 

Bu haber toplam 2760 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler