Olaylı maça disiplin sevki

Olaylı maça disiplin sevki

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Soruşturma Merci, Lefke ile Yenicami arasında yapılan K-Pet Süper Lig karşılaşması ile ilgili Disiplin Kurulu’na sevkler gerçekleştirdi.

A+A-

Yapılan açıklamada Lefke taraftarlarının hakemlere yönelik yapmış oldukları küfürlü tezahürat ve sebep oldukları saha olaylarının yanı sıra pet şişe ve türevlerinin satışı ile ilgili alınan yasak kararına aykırı davranması gerekçesi ile Lefke Türk Spor Kulübü Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Ayrıca Lefke yöneticisi Cemal Seyitler'in, sportmenliğe aykırı yapmış olduğu açıklamalar ve maç sırasında görevli olan kişilere yönelik kişilik haklarına saldırı, küfür ve tehdit içerikli sosyal medya paylaşımı nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

                                                                                                                                      

U21’de olaylara sevk

GAÜ Çetinkaya ile Yalova arasında yapılan U21 Süper Lig karşılaşmasının 90. dakikasında, Yalova futbolcuları Ahmet Uluhan, Ferdi Akçadağ, Muhsin Dallı, Tayip Cura ile Yalova malzemecisi Murat Arslan, GAÜ Çetinkaya futbolcuları Atakan Tomruk, Berkant Demir, Yusuf Derman, Şahin Soyhan ve Fırat Baştürk, takım halinde sebep oldukları sportmenliğe aykırı hareketler, saldırı ve darp fiilleri ile kavga nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.