Okçuluktan anlamlı ziyaretler

Okçuluktan anlamlı ziyaretler

KKTC Okçuluk Federasyonu yeni yıl dolayısı ile Başkan Ferdi Çiftçi ve yönetimden oluşan bir heyetle SOS Çocuk Köyü, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Onkoloji Servisi’nde yatan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

A+A-

KKTC Okçuluk Federasyonu yeni yıl dolayısı ile Başkan Ferdi Çiftçi ve yönetimden oluşan bir heyetle SOS Çocuk Köyü, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Onkoloji Servisi’nde yatan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

KKTC Okçuluk Federasyonu başkanı Ferdi Çiftçi eşliğinde yöneyimden Asbaşkan Yrd Doç. Dr. Muzaffer Doğgun, Muhasebe sorumlusu Gizem Tanrıkul, Halkla İlişkiler ve Basın sorumluları Bakiye Lord ve Yusuf Darbukacı ile yönetimden kurulu üyesi Cihan Erdoğan eşliğinde sırası ile Sos Çocuk Köyü, Devlet Çocuk Esirgeme Kurumu ve Dr. Burhan Nalbatntoğlu Hastanesi Onkoloji Servisi’nde yatmakta olan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

Sporu yapmak isteyenlere imkan sağlanabilecek

Ziyaret sırasında kurumların işleyişi ile ilgili bilgelerde alan KKTC Okçuluk Federasyonu heyeti, okçuluk sporu yapmak isteyen çocuklara gönüllü olarak bu imkanı sağlayabileceklerini ve buradaki çocuklarında bizlerin çocuklarımız olduğunu ve onları asla unutmayıp ülkeye yararlı birer genç olarak gördüklerini dile getirdiler.

 

Çiftçi: “Onlar bizim geleceğimiz”

Ziyaretler sonrası Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi “İster SOS olsun, ister Esirgeme Kurumu, burada yetişen tüm çocuklar bizlerin çocukları onlar bizim geleceğimizdir ve onların mutluluklarını paylaşmak ve onlar için bişeyler yapabilmek bizler için için önemli görevdir. Çocuklarımızın ister spor branşları olsun, isterse diğer alanlarda ülkemize katkı koyan harika bireyler olarak yetişmelerini ve onların çok iyi yerlere geldiklerini görmek anlatılamayacak bir mutluluktur. Bizler buradaki çocuklarımıza gönüllü olarak okçuluk eğitimleri verip onları spora kazandırmak istiyoruz.”

 

Karasulu: “Değer veren federasyonları görmek büyük mutluluk”

SOS Çocuk Köyü sorumlusu  Ahmet Karasulu ise “Yapılan ziyaret bizleri ve çocuklarımızı mutlu etti, onlara değer veren federasyonların ve camiaların olduğunu görmek büyük bir mutluluk. Özellikle spor alanında çocukların yetişmesi ve bu konuda KKTC Okçuluk Federasyonunun bize vermiş olduğu destek gurur verici. Bu güzel düşünce ve davranışlarından dolayı başta federasyon başkanı Ferdi Çiftçi ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Çocuk Esirgeme Kurumu yetkilileri ise “Çocuklar bizim mutluluğumuz ve onlara yapılan bu güzel ziyaret bizleride mutlu etmiştir. Çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmaları onlar ile ilgilenmeleri gerçekten harika bir duygu oldu” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.