Öğrencilerle bir araya geldiler

Öğrencilerle bir araya geldiler

Dünya 200 metre şampiyonu Ramil Guliyev ve ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, Türk Maarif Koleji’nde söyleşiye katıldı

A+A-

Bu yaz Londra’da düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 200 metre şampiyonu olan Azeri asıllı Türk atlet Ramil Guliyev ile ülkemizin yetiştirdiği yetenekli atletlerden olan ve Dünya Şampiyonası’nda Türkiye 4x100 metre takımı ile final koşan Yiğitcan Hekimoğlu, Türk Maarif Koleji’nde söyleşiye katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi renkli görüntülere sahne oldu.

Sunuculuğunu Yiğitcan Hekimoğlu’nun antrenörü Celal Keleş’in yaptığı söyleşi Türk Maarif Koleji Müdürü Fehmi Tokay’ın açılış konuşması ile başladı. Sporcuların özgeçmişlerinin anlatıldığı video ve slayt gösterisinin ardından yapılan konuşmalarla söyleşi soru cevap şeklinde devam etti. Etkinliğin son kısmında ise öğrenci ve öğretmenler atletlerle fotoğraf çektirdi.

Söyleşide ayrıca KKTC Atletizm Federasyonu eski Başkanı ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Ersin Doğaç, KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Hüseyin Eğitmen ve atletizm menajeri Alibey Şükür de katıldı.

Bu haber toplam 1491 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.