Ocak kötü gidişe dur demek istiyor

Ocak kötü gidişe dur demek istiyor

Üst üste puan kayıpları yaşayan Türk Ocağı, Esentepe maçı ile yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Türk Ocağı, kötü gidişe dur deme adına yarın oynayacağı Esentepe maçına odaklandı. Son iki haftada yaşadığı puan kayıpları ile yakaladığı çıkış duran Ocak’ta Teknik Direktör Hasan Topaloğlu “Yeniden ayağa kalkıp ilk devrenin sonuna kadar maksimum puanı toplamak ve devreyi yukarıda tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

Topaloğlu: “İlk devreyi yukarıda tamamlamak istiyoruz”

“Tam her şeyi yoluna koyup düzeltmişken, beş haftada 13 puan toplamışken hedefimiz olan zirveye yürürken arka arkaya beklenmedik puan kayıpları yaşadık” diyen Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, “Özellikle takımda sakat ve cezalıların çoğalması ile sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Bu da biraz sahaya yansımaya başladı” dedi. “Esentepe maçında kim forma şansı alacaksa tek hedefimiz galibiyet olacak” diyen Topaloğlu, “Yeniden ayağa kalkıp ilk devrenin sonuna kadar en yüksek puanı toplamak istiyoruz. İlk devreyi yukarıda tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

“Hedef mutlak galibiyet”

Esentepe maçında 2 haftalık kötü gidişe dur demek için havalara rağmen yoğun çalıştıklarını belirten Hasan Topaloğlu, “Hava şartları bizi etkiledi ama oyuncu grubumuzla halı saha, sentetik saha ve salonda özverili bir şekilde, elimizden geldiği kadar hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz mutlak ve mutlak surette galibiyet” açıklamasını yaptı.

 

Eksikler

Takımdaki eksik oyuncular ile ilgili bilgi veren Hasan Topaloğlu, Bilal Ceylan, İsmet Düzce, Mehmet Ali’nin kesin olarak maçta forma giymeyeceğini, Yakubu Malik’in kırmızı kart cezalısı olduğunu belirtti. Ahmet Coşkun’un ise pazartesi sabahı tekrar doktor kontrolünden geçeceğini, onun oynayabilmesi için yoğun çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1048 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.