Ocak çalışmalara başladı

Ocak çalışmalara başladı

Türk Ocağı yeni sezonun ilk çalışmasını Pia Bella Sahası’nda yaptı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Türk Ocağı, yeni sezona yönelik ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Pia Bella Sahası’nda Teknik Direktör Ahmet Dedekorkut nezaretinde çalışmalara başlayan Ocak’ta yeni sezon hedefi geride bıraktığımız sezon olduğu gibi bu yıl da ilk beş olarak belirlendi.

 

Dedekorkut: “Bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz”

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili YENDÜZEN’e konuşan Ahmet Dedekorkut, hedeflerinin bıraktıkları yerden devam etmek olduğunu dile getirdi. Dedekorkut, “Yine hedefimiz ilk 5. Geçtiğimiz yıl da aynı hedefi koyup 4’üncü olarak ligi bitirdik. Kupada da yarı final oynadık. Geçen yılki başarıların üzerine koyarak devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Altyapı ağırlıklı bir kadro ile mücadele edeceğiz”

Kendi altyapılarından yetişen oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile bu yıl ligde mücadele edeceklerini aktaran deneyimli teknik adam, “Geçtiğimiz seneki kadromuzdan iki kayıp var. Ali Özbahar ve Bilal Celyan. Onların eksikliklerini gidermek için gerek dışardan, gerekse içerden çalışmalarımız sürüyor” dedi. Dedekorkut, hazırlıklar kapsamında yurt içinde bir kamp düşündüklerini belirtirken, tüm takımlara sakatlıksız, pandemi olmadan bir sezon diledi.

 

Candy ve Uğurcan takviyeleri

Türk Ocağı’nda yeni transferler de sezon açılışında görücüye çıktı. Sarı siyahlı ekip yabancı kontenjanı kapsamında Lefke’den Candy’i kadrosuna kattı. Ayrıca Esentepe’den Uğurcan Başayak da Türk Ocağı formasını giyen isimlerden oldu. Ocak’ta daha önce kulübün efsane isimlerinden olan Ertaç Taşkıran da futbola geri dönüş kararı almıştı.

Bu haber toplam 2027 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.