Nusaybin ekibinin ziyaretleri sürüyor

Nusaybin ekibinin ziyaretleri sürüyor

Sosyal sorumluluk projesi adı altında ülkemizde bulunan Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

Cahitoğlu Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’ni kabulünde yaptığı konuşmada çocukları aralarında görmekten ve ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını, sporun çocukların hayata bakışını olumlu yönde değiştirdiğini kazanılan başarının ise motivasyonu artırdığını söyledi.

Amaçlarının çocukların ve gençlerin spor yapması olduğunu, sporun kötü alışkanlıklardan koruduğunu ve faydalarının çok olduğunu aktaran Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, bugün olduğu gibi ilerleyen dönemlerde yine bu tür projelere destek olacaklarını ifade etti.

Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi Genel Koordinatörü Şehmus Ak ise Cahitoğlu’nu ziyarette yaptığı konuşmada Kuzey Kıbrıs’ta bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, Nusaybin Alt Yapı Akademisi’nin Sosyal Sorumluluk Projesi Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve Galatasaray Spor Kulübü’nün destekleri ile bu noktada olduğunu söyledi.

Futbol okulu ile birlikte, basketbol, voleybol, masa tenisi yanında gitar, bağlama dersleri, güzel sanatlar alanlarında ise ücretsiz kâr amacı gütmeden gönüllü olarak eğitim verildiğini, 8 yılda ise 2170 öğrencinin eğitim gördüğünü belirtti. Ülkeye geldikleri günden beri yaptıkları ziyaretlerde çok samimi karşılandıklarını aktaran Ak, kendilerine verilen destek ve olanaklardan dolayı Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na teşekkür etti.

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.