NKL deneyim kazandı

NKL deneyim kazandı

Namık Kemal Lisesi kız ve erkek voleybol takımları Türkiye Liseler Voleybol Bölge Yarı Finalleri’nde mücadele etti.

A+A-

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Liseler Voleybol Bölge Yarı Finallerine katılan şampiyon Namık Kemal Lisesi Lise Kız ve Lise Erkek Voleybol Takımları gruplardan çıkamadı.

İstanbul ve Ankara temsilcilerinin de bulunduğu güçlü grupta mücadele eden Namık Kemal Lisesi Lise Kız Voleybol Takımı ilk maçında, Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni üstün bir oyundan sonra 3 - 0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. NKL ikinci maçında grubun güçlü ekibi, geçen yılın Türkiye Şampiyonu TED İstanbul Koleji'ne 3 - 0 mağlup olarak umutlarını son maça taşıdı. Namık Kemal Lisesi son maçında İzmir Özel Gelişim Koleji karşısında 1 - 0 öne geçmesine rağmen 3 - 1 mağlup olarak grubunu üçüncü sırada tamamladı ve gruptan çıkma şansını yitirdi.

 

nkl.jpg

 

Üçlü grupta mücadele eden Namık Kemal Lisesi Lise Erkek Voleybol Takımı ise ilk maçında grubun güçlü takımı Ankara Spor Lisesi'ne 3 – 0, ikinci maçında da grubun bir diğer güçlü takımı İstanbul Fatih Atatürk Çağdaş Yaşam Anadolu Lisesi’ne 3 - 0 yenilerek gruptan çıkma şansını kaybetti.

Bu haber toplam 2475 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.