Nicosia Group’tan futbol ailesine teşekkür

Nicosia Group’tan futbol ailesine teşekkür

Kıbrıs Kupası'nın ana sponsoru Nicosia Group futbol ailesine teşekkür etti.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen ve Nicosia Group’un sponsor olduğu Kıbrıs Kupası’nda sezonun tamamlanmasıyla birlikte, turnuvanın ana sponsoru Nicosia Group, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na, spor basınına ve polis teşkilatına teşekkür etti.

 

Yapılan açıklamada şunlara değinildi;

“Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Mağusa Türk Gücü ile Yenicami arasında oynanan final maçı, gösterilen yoğun katılım yanında kaliteli futbola ve son anlara kadar süren eşsiz bir heyecana sahne olmuştur. Nicosia Group olarak futbolumuzun marka değerini yükseltmek adına federasyonumuz ile birlikte özel bir gece düzenledik. Başlangıcından sonuna kadar maçın dünya genelindeki final maçlarını hatırlatmasını, bu sayede futbolcularımızın kendilerini çok daha özel hissetmesini, bunun yanında seyircilerin de futbol yanında çekiliş heyecanını da yaşamalarını istedik.

Ne mutlu ki yaptığımız düzenlemelerin ve çekilişimizin çok olumlu geri dönüşlerini aldık. Bu vesile ile centilmenlikten ödün vermeden mücadele eden MTG ve Yenicami futbolcularını, maçın akışını sağlayacak yönetim gösteren hakem heyetini, örnek davranışlar sergileyen takımların teknik heyetlerini, fedakarca futbolumuza hizmet eden başkan ve yöneticilerini, olgun bir kitlesel yaklaşım içinde yer alan iki takım taraftarını kutlarız.

Bununla beraber KTFF ve Nicosia Group bünyesinde yer alan,  gece gündüz organizasyonun en iyi şekilde gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan çalışma arkadaşlarımız yanında kamuoyuna en iyi fotoğraf, haber ve yorumlarla bu yaratılan marka değerini daha yukarılara çeken spor basınına teşekkürü bir borç biliriz. Maç boyunca herhangi bir güvenlik sıkıntısı yaşanmasına ihtimal bırakmayan ve yapıcı yaklaşım gösteren polis teşkilatımızı da ayrı yeten tebrik ederiz.

Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nı kazanan Yenicami Ağdelen Kulübü’nü üstün başarısı nedeni ile tebrik eder, yeni sezonda çok daha iyisini yapabilme adına çalışacağımızı tüm futbol ailesine iletiriz.”

Bu haber toplam 1624 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.