“Ne olursa olsun kazanacağız”

“Ne olursa olsun kazanacağız”

Gençler Birliği teknik direktörü Bülent Aytaç, Mağusa Türk Gücü maçı öncesinde YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig Play-out Grubu’nda yer alan ve yarın oynanacak son hafta maçları öncesinde küme düşme tehlikesi bulunan Gençler Birliği, Mağusa Türk Gücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Aytaç, ne olursa olsun bu maçı kazanmak istediklerini söyledi.

 

Aytaç: “Ara verilmesi bizi olumsuz etkiledi”

Gençler Birliği teknik patronu Bülent Aytaç, normal sezonun özellikle son 3 haftasında çok iyi bir futbol oynadıklarını, bunun neticesinde de aldıkları sonuçlarla bu iyi oyunu taçlandırdıklarını ifade etti. Mağusa Türk Gücü’nün Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası’nda finale kalmasından dolayı, verilen araya dikkat çeken Aytaç, bu aranın kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Play-out Grubu’na istedikleri gibi başlayamadıklarını aktaran deneyimli teknik adam, konum itibariyle biraz rahat başladıkları grupta, alınan sonuçlar sonrasında sıkıntıya girdiklerini belirtti.

 

“Her ne olursa olsun kazanacağız”

Gençler Birliği teknik direktörü Aytaç, yarın son derece önemli bir maça çıkacaklarını ve bu maçın önemini yapılan antrenmanlarda oyunculara hatırlattıklarını söyledi. Aytaç, Mağusa Türk Gücü maçını sahaya kesinlikle kazanmak için çıkacaklarını da aktardı. Bülent Aytaç; “Göreve geldiğimiz günden bu yana oluşturan komite, yardımcılarım ve oyuncular olarak çok çalışıyoruz. Play-out maçlarına açıkçası hiç iyi başlayamadık. İstemediğimiz sonuçların alınamaması bizi olumsuz yönde etkiledi. Yarın, çok önemli bir maça çıkıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda oyuncularımıza bu maçın büyük bir önem taşıdığını bir kez daha anlattık. Biz Gençler Birliği olarak Mağusa Türk Gücü maçına kesinlikle galibiyet için çıkacağız. İşimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Takımın ligde kalması için tepeden tırnağa herkes çalışıyor. Umarım, bu işi yarın bitiririz” ifadelerini kullandı.

 

“Bizim için büyük dezavantaj…”

Bülent Aytaç, kadro darlığına da değinerek, genç ve tecrübesiz bir takım olmalarının kendileri için büyük bir dezavantaj olduğunu söyledi. Bu tip maçlarda tecrübeli bir kadronun önemli olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, bu konuda oyunculara sık sık uyarılarda da bulunduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.