MTG'de yeni teknik adam belirlendi

MTG'de yeni teknik adam belirlendi

Mağusa Türk Gücü'nde teknik direktör belirlendi

A+A-

Mağusa Türk Gücü'nde Baf Ülkü Yurdu maçında alınan yenilgi sonrasında istifa eden Fırat Canova'nın yerine Ali Oraloğlu getirildi. Haber Mağusa Türk Gücü'nün sosyal medya hesabından duyuruldu. Mağusa ekibi, eski hocaları Fırat Canova'ya da bir kez daha teşekkürlerini sundu.

 

MTG'ye yakın bir isim

Ali Oraloğlu, kazanılan 2015-2016 sezonu şampiyonluğunun ardından geçen sezonun ilk devresinde sağlık nedenleriden dolayı istifa etmişti. Verilen istifanın ardından başka teknik adamlarla yoluna devam eden sarı yeşilli ekip, yine geçen sezonun son haftalarında geçici bir süre için Oraloğlu'nu takımın başına getirmiş ve MTG geçtiğimiz sezonu Oraloğlu yönetiminde tamamlamıştı. Fırat Canova'nın istifasının ardından yönetimle görüşen deneyimli teknik adam, bugün itibariyle yeniden takımın başına geçmiş oldu.  

 

Sosyal medyadan duyuruldu

Mağusa Türk Gücü, yeni süreçte hangi teknik adamla çalışacağını sosyal medya hesabından duyurdu. 

sarı yeşilli ekibin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

"Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü Başkanı Koral Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, K-Pet Süper Lig’e 6. haftanın sonunda teknik direktör Fırat Canova’nın istifası ile birlikte yoluna takımın eski Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ile anlaşarak yoluna devam etme kararı aldı.

Bu doğrultuda, 4 aydır beraber çalıştığımız Fırat Canova hocamıza bundan sonraki futbol hayatında başarılar diler, uzun yıllardır kulubümüzde alt yapı futbolculuğundan, teknik direktörlüğe kadar her aşamasında bulunan Ali Oraloğlu’na da yeni görevinde başarılar dileriz."

Bu haber toplam 2402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.