“MTG’de olmaktan gurur duyuyorum”

“MTG’de olmaktan gurur duyuyorum”

Mağusa Türk Gücü’nün yeni transferlerinden Adil Uçar, kulübün yayın organına açıklamalarda bulundu

A+A-

Mağusa Türk Gücü’nün, Yenicami’den transfer ettiği Adil Uçar, Mağusa Türk Gücü gazetesine açıklamalar yaptı. Yenicami ve diğer kulüplerdeki başarıları ile adından söz ettiren 28 yaşındaki futbolcu, Mağusa Türk Gücü’nde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, çok iyi bir yönetim kuruluna sahip olduklarını dile getirdi.

 

Uçar: "Mağusa Türk Gücü’nde ter dökeceğim için mutluyum"

Yenicami’de güzel bir 5 yıl geçirdiğini ve bir çok başarı yaşadığını anlatan Uçar, çok iyi arkadaşlıklar edindiğini ve çok iyi teknik direktörlerle çalıştığını söyledi. Şimdi Mağusa Türk Gücü için ter dökeceğini ve Mağusa Türk Gücü’nde çok iyi bir yönetim ve oluşumun olduğunu belirten Uçar, bu oluşumun içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

"Futboldaki ana hedeflerime ulaştım"

Birkaç yıl öncesine kadar futboldaki ana hedeflerine ulaştığını ancak önemli olan şeyin hedefe ulaşmak değil sürekli olarak orada kalmak olduğunun bilincinde olduğunu anlatan Uçar, zirveye çıktıktan sonra bir anda düşen çok kişi olduğuna dikkat çekti ve zirveden düşmemek için çalışmaya sürekli olarak devam ettiğini dile getirdi.

 

"Elimizden gelenin en iyisini yapıp, şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz"

Mağusa Türk Gücü’ne gelmeden önce kendilerine, “buranın nasıl bir camia olduğunu anlayacaksınız” denildiğini ve bu camianın içine girince bunun farkına vardığını anlatan Uçar, “herkesin bize karşı güveni var, sıcak kanlı insanlardan oluşan bir camia, şu an bizim için herşey çok iyi, bu yıl kesinlikle şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız, sonunda da ipi göğüsleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

"Yönetim istediğimiz herşeyi ivedilikle yerine getiriyor"

Yönetimin iyi olduğuna bir kez daha vurgu yapan Uçar, bazı takımlardaki yönetim kurullarının verilen sözleri yerine getirmediğini, bunun örneklerinin yaşandığını, ancak Mağusa Türk Gücü yönetiminin istenilen herşeyi en ivedi zamanda yaptığını söyledi.

 

Haber ve fotoğraf: (Mağusa Türk Gücü Gazetesi) 

Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.