MSA’da voleybol mutluluğu

MSA’da voleybol mutluluğu

KKTC Mağusa Spor Akademisi (MSA) Derneği kurulduğu kısa süre içerisinde sportif faaliyetleri artarken, her geçen gün büyüyen, gelişen bir yapıya sahip olarak futboldan sonra voleybolda da boy göstermeye başlıyor.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan liglerde “Yıldızlar” kategorisinde lige katılacak olan Mağusa Spor Akademisi Voleybol “Yıldız Kız” takımı ilk maçına yarın saat 16.00’da Lefkoşa Necati Taşkın Spor Salonu’nda TED karşısında çıkacak. Yıldız erkekler liginde (2018-2019) 21 Aralık’ta başlayacak olan yeni sezonun ilk maçında Mağusa Spor Akademisi ilk maçında Yeni Erenköy Belediyesi ile karşılaşacak. Mağusa Spor Akademisi Voleybol Yıldız Kız takımı Vakıflar Spor Kulübü tarafından sezon öncesi düzenlenen Vakıflar anıyor turnuvası ile ilk kez voleybol müsabakalarına çıkmıştı. Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, yönetici Tahir Çapkıner, Mağusa Spor Akademisi Voleybol şubesi sorumlusu ve antrenörü Kemal Şah yönetiminde antrenörü Ertan Fellahoğlu ve Zalihe Postacıoğlu ile birlikte ilk kez voleybol yıldızlar liglerinde mücadele etmenin mutluluğu yaşanıyor.

 

Ogan: “Renk katmaya geldik”

Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, ilk kez katılacakları Voleybol yıldız kız-erkekler liginde disiplinli bir şekilde mücadele ederek lige renk katmaya çalışacaklarını belirterek “Başta antrenörlerimiz Kemal Şah, Ertan Fellahoğlu, Zalihe Postacıoğlu, sporcularımıza ve Ailelerimiz yanı sıra sponsorlarımıza çok teşekkür ederek, Mağusa Spor Akademisi’nin voleybol yıldızlar ligine katılımı sağlayan Voleybol Federasyon başkanı Enver Kaya ve yönetiminde de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 1704 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.