Mormenekşe’den vefa örneği

Mormenekşe’den vefa örneği

Mormenekşe, sağlık sorunları nedeni ile sahalardan uzak kalan kulübün ve bölgenin sembol isimlerinden İsmail Menevili'yi unutmadı.

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Mormenekşe’nin sembol isimlerinden bir tanesi olan İsmail Menevili, namı diğer İsmail dayı yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile hiçbir zaman müsabakalarını kaçırmadığı takımından bir süredir uzakta. Kulübü Mormenekşe ise vefa örneği göstererek Çanakkale maçına üzerinde “İsmail Dayı’mıza Acil Şifalar Dileriz” yazılı pankart ile çıktı.

Tüm Kuzey Kıbrıs futbolunun yakından tanıdığı, ömrünü Mormenekşe Cemal Balses Stadı’na adayan, tüm doğu bölgesi sahalarının gönüllü saha sorumluluğunu yapan Mormenekşe Spor Kulübü’nün simge isimlerinden, İsmail Menevili, namı diğer İsmail Dayı bu günlerde sağlık sorunları yaşıyor. Kolunda bandı, başında şapkası, elinde değneği ile her maç saha içinde olan İsmail Dayı’nın sahalardan eksilmesi başta Mormenekşe camiası olmak üzere tüm bölgede hüzün yaratıyor.

İsmail Menevili hasta yatağından her hafta Mormenekşe takımından gelecek galibiyet haberlerini bekliyor. Mormenekşe Spor Kulübü ise İsmail Dayı’sının sahalardan uzak kalması sonrası bir vefa örneği gösterdi. Bu hafta Çanakale maçında Mormenekşe sahaya üzerinde “İsmal Dayı’mıza Acil Şifalar Dileriz” pankartı ile çıkarak futbolun sadece futbol olmadığını, vefanın ise sadece bir semt olmadığını herkese kanıtladı.

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.