Minikler voleybol şöleninde buluştu

Minikler voleybol şöleninde buluştu

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen “Minik Eller Voleybol Şöleni” Atatürk Spor Salonu’nda yer aldı.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen “Minik Eller Voleybol Şöleni” Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Saat 11.00’de başlayan şölen yaklaşık 3 saat devam etti. Voleybol okullarının münferit olarak sunduğu 20’şer dakikalık gösteriden sonra bütün okulların karışımından kız ve erkek takımlarının 10 dakikalık müsabaka gösterisi ile şölen devam etti.

Şölene katılım gösteren MGA, Voleybol Akademi, YEBVK ve DAÜ Voleybol okullarından 176 minik sporcu gösterilere yer aldı.

Şölenin ardından düzenlenen törenle katılımcılar iştirak belgeleri sunuldu. Minik Eller Voleybol Şöleni’nde Federasyon Başkanı Enver Kaya, Asbaşkan Hasan Zabitoglu, Dış İlişkiler Sorumlusu Buran Atakan da hazır bulundu. Törenin ardından yapılan izaz ikram ile etkinlik sona erdi.

 

Kaya: “Minikler ile gurur duyduk”

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya “Minikler ile gurur duyduk. Voleybolumuzun geleceğini teşkil eden miniklerimizin sunmuş olduğu programı zevkle izledik. Gençlerimizin yetişmesinde büyük emeği geçen voleybol okulu hocalarımızın tümünü yürekten kutlarım” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1268 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.