Milli takım bu kez kaybetti

Milli takım bu kez kaybetti

Hafta sonu Silivri'de, Silivri Klassis Golf Kulübü ile maçlar yapan KKTC Golf Federasyonu Takımı karşılaşmaları 22,5-9,5 kaybetti.  

A+A-

Hafta sonu Silivri'de, Silivri Klassis Golf Kulübü ile maçlar yapan KKTC Golf Federasyonu Takımı karşılaşmaları 22,5-9,5 kaybetti.  3 günlük oyunlarda 2 gün farklı formatlarda çiftli maçlar, 1 gün de tekli maçlar oynandı. İlk 2 gün çiftli maçlarda iyi sonuçlar elde edemeyen takımımız son günkü tekli maçları 10-6 kaybetmesine rağmen iyi mücadele etti. Nisan 2017'de Kıbrıs'ta yapılan ilk ayak maçlarda takımımız 18,5-13,5 galip gelmişti ancak rövanşı 22,5-9,5 kaybettiği için bu yılın galibi Dost Kulüp Silivri Klassis Golf Kulübü oldu.

Silivri Klassis Golf Kulübü ile 2015 ve 2016 yıllarında yapılan maçları Federasyon Takımımız kazanmış ve 2-0 öne geçmişti, bu yılki skorun ardından maçlar 2-1 takımımızın üstünlüğü ile gelecek yılda devam edecek.

Karşılaşmalar sonrasında Klassis Golf Kulübü Başkanı Serdar Candar ve KKTC Golf Federasyonu Başkanı Dr. Hasan Öztoprak’la Klassis Kaptanı Hazım Evrengil ve Milli takım Kaptanı Dr. Hasan Garabli de birer konuşma yaparak kupa ve plaket takdimi gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.