Metin Türel hayatını kaybetti

Metin Türel hayatını kaybetti

Türk futbolunun önemli isimlerinden Metin Türel hayata gözlerini yumdu.

A+A-

Türk futboluna kaleci ve teknik adam olarak uzun yıllar hizmet eden spor adamı Metin Türel (83), önceki gün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Galatasaray ve İstanbulspor'da futbol oynayan, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulübün teknik direktörlüğünü yapan tecrübeli futbol adamı Metin Türel, 1977-1978 arasında Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı da çalıştırmıştı.

 

KTFF’den başsağlığı mesajı

Türel’in vefatı nedeni ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Başkan Hasan Sertoğlu imzası ile yayınladığı başsağlığı mesajı şöyle: “Türk futbolunun duayen isimlerinden, Türkiye’nin önemli spor insanlarından Metin Türel’in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ve Kıbrıs Türk futboluna da kurs, seminer ve eğitimleriyle katkılarda bulunan duayen spor insanına Allah’tan rahmet, yaslı ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Türk futbolunun başı sağolsun.”

 

KTFAD’dan başsağlığı mesajı

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği, Başkan Süleyman Göktaş imzası ile şu başsağlığı mesajını yayınladı: “Türk futboluna uzun yıllar futbolcu, teknik direktör ve idareci olarak hizmet eden, futbolun duayeni olarak kabul gören değerli hocamız Metin Türel’in kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıbrıs Türk futboluna antrenör eğitimlerinde çok katkısı olan Metin Türel’e Allah’tan rahmet diler, yaslı ailesine metanet ve sabırlar temenni eder, futbol camiasının başı sağolsun dileğinde bulunuruz”

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.