Mesarya’dan Adal takviyesi

Mesarya’dan Adal takviyesi

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Mesarya Spor Kulübü, Küçük Kaymaklı’nın tecrübeli kaptanı Hüseyin Adal’ı transfer etti.

A+A-

Altyapısından yetişerek uzun yıllardır yeşil siyahlı formayı giyen ve serbest transfer hakkını kullanan Hüseyin Adal’ın transferi, Mesarya Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyuruldu:

“Kulübümüz yeni sezon kadro planı doğrultusunda, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bugün Küçük Kaymaklı Spor Kulübü kaptanı, tecrübeli orta saha oyuncusu Hüseyin Adal bonservisli olarak aramıza katılmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olması dileğiyle...”

 

Adal veda etti

Hüseyin Adal transferi sonrasında kendi sosyal medya hesabından Küçük Kaymaklı’ya şu sözlerle veda etti: “8-9 yaşlarında kapısından içeriye girdiğim K.Kaymaklı ile bugün itibari ile yollarımız ayrıldı. Yaklaşık olarak 22-23 senemi geçirdiğim kulübüme sonsuz teşekkürlerimi sunarım... Bu dönem içerisinde bana desteklerini esirgemeyen, büyük Kaymaklı taraftarına, başkanlığımı yapmış olan Hasan Sertoğlu, Ali Başman, Hasan Tosunoğlu, Akay Aşina başkanlarıma, tüm yönetici abilerime ve bu süreç içerisinde birlikte mücadele ettiğimiz tüm takım arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilirim…”

Bu haber toplam 1797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.