Masa Tenisi hakemleri Türkiye'de görev yapıyor

Masa Tenisi hakemleri Türkiye'de görev yapıyor

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu arasında imzalanan protokol doğrultusunda ülkemiz federasyonuna bağlı hakemler Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye şampiyonalarında görev almaya başladı

A+A-

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu arasında imzalanan protokol doğrultusunda ülkemiz federasyonuna bağlı hakemler Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye şampiyonalarında görev almaya başladı. Protokolün yürürlüğe girmesinin ardından 13-15 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen Küçükler Takım Türkiye Şampiyonası’nda ülkemiz hakemlerinden Eda Sözcü yer alarak federasyonu temsil etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu çevrelerinden de birçok olumlu izlenim edinilirken bundan sonraki Türkiye şampiyonalarında da pek çok hakemimizin yer alabileceği belirtildi.

Öte yandan Türkiye Küçükler Takım Şampiyonası’nda ülkemizden minik erkeklerde Karşıyaka Spor Kulübü ve minik kızlarda KKTC Karması yer aldı. Her iki takım ilk 32’ye kalma başarısı gösterdi.

Bu haber toplam 3281 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum