Marmaris'te çifte sevinç

Marmaris'te çifte sevinç

TOSFED’in organize ettiği Marmaris Rallisi’nde KKTOK ekibi iki etabı başarı ile düzenlerken, yarışa katılan Kıbrıslı Türk ekiplerden Mustafa Bulutoğluları – Nebil Öneral ikilisi üçüncü olarak kürsüye çıktı

A+A-

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından organize edilen Marmaris Rallisi’nde çifte sevinç yaşandı. Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) katılım göstererek iki etabı başarı ile organize ettiği ralliye katılan Kıbrıslı Türk ekiplerden Mustafa Bulutoğluları – Nebil Öneral ikilisi üçüncü olarak kürsüye çıktı.

 

KKTOK iki etabı başarı ile düzenledi

Dünya Ralli Şampiyonası’nın provası niteliği taşıyan, Avrupa Ralli Kupası kapsamındaki Balkan Ralli Kupası’nın final yarışı olan Marmaris Rallisi’nde KKTOK kafilesi “Shakedown” ve “Power Stage” etaplarını düzenledi. KKTOK Başkanı Tigin Kişmir ve KKTOK hakemleri tarafından üstlenilen etaplar başarı ile sonlandırıldı.

 

Bulutoğluları – Öneral ikilisi kürsüde

Yarışa ayrıca iki Kıbrıslı Türk ekip katılım göstererek yarıştı. Ekiplerden Deniz Fahri – Barış Kalfaoğlu ikilisi yarışta 5’inci sırada gittikleri bölümde arıza yaşayarak yarışı tamamlayamadı. Yarışta yer alan Mustafa Bulutoğluları – Nebil Öneral ikilisi de özellikle Pazar günü atak yaparak genel klasmanı üçüncü sırada tamamladı ve yarışın üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardılar.

Bu haber toplam 1713 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.