Maraş’ta gündem yoğun

Maraş’ta gündem yoğun

Yeni sezonda BTM 1.Lig’de mücadele edecek olan Maraş’ta çalışmalar hız kazandı

A+A-

Maraş Gençlik Spor Kulübü’nde başkanlık görevine getirilen Hasan Oy, oluşturduğu yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kulüp lokalinde yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev paylaşımı yapılırken, önemli konular da görüşülerek karara bağlandı.

 

Saha kullanılır hale getirildi

Maraş Genlik Spor Kulübü başkanı Hasan Oy ve yönetim, sahanın kullanılabilir hale getirmek için yapmış oldukları genel temizliğin yanı sıra projektörlerin kullanım, soyunma odaları ile hakem odası kullanılabilir hale getirildiği açıklandı.

 

Geçen sezon değerlendirildi, yeni sezon çalışmaları başladı

Yönetim kurulu toplantısında geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi yapılarak, yeni dönem için kulübün başarılı olabilmesi için neler yapılabileceğine dair plan ve projeler görüşüldü. Yeni sezonda takım çalıştıracak antrenör ile birlikte yapılacak futbolcu transferlerin belirlenmesi konusunda transfer komitesi oluşturuldu. Mevcut kadro ile görüşmelere antrenör belirlendikten sonra başlayacak olan transfer komitesi takımda kalacaklar ve gideceklerin belirlenmesi ile birlikte transfer çalışmalarına hız verilecek.

 

Antrenörler İle Görüşmeler Başladı

Maraş Gençlik Spor Kulübü’nde transfer komitesi ilk iş olarak takımın başına getirilmesi düşünülen antrenörler ile görüşmelere başladı. Üç dört isim üzerinde yoğunlaşan ve o yönde görüşmeler yapan transfer komitesi, 16 Temmuz Salı akşamı yapacağı yönetim kurulu toplantısında karar bağlayacak.

 

Proje hazırlanacak

Kulüp binasında tadilat işlemleri başlatılan Maraş’ta sahanın kompleks haline dönüştürülmesi için oluşturulacak komite ile birlikte proje hazırlandıktan sonra hayata geçirilmesi noktasında çalışmalar hızlandırılacak.     

 

Saha ismi resmiyet kazandı

Maraş Gençlik Spor Kulübü başkanı Hasan Oy ve yönetim oybirliği ile almış olduğu kararla birlikte Maraş Gençlik Spor Kulübü “Necip Halil Kartal Stadyumu” olarak isim değişikliği yapılarak, Futbol Federasyonuna isim değişikliği başvurusunda bulunuldu. Yeni sezonda Maraş karşılaşmaları “Necip Halil Kartal Stadyumu”  adı altında oynayacak.

Bu haber toplam 894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.