Maraş yöneticilerinden Arter’e ziyaret

Maraş yöneticilerinden Arter’e ziyaret

Maraş Gençlik Spor Kulübü yeni Başkan ve Yönetim Kurulu Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Maraş Gençlik Spor Kulübü yeni Başkan ve Yönetim Kurulu Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e nezaket ziyaretinde bulundu. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kenan Akın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu gençliğe ve spora verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Maraş Gençlik Spor Kulübü’nün yeni başkan ve yönetim kurulunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Gazimağusa’daki spor camiasında önemli bir yere sahip olan kulübün başarılı bir kulüp olduğunu ve gençlerin spora karşı ilgilerinin artması noktasında güzel faaliyetlerinin bulunduğunu söyledi. Yeni ekibin görev heyecanını gördüğünü ifade eden Başkan Arter, belediye olarak kulübe desteklerinin devam edeceğini belirterek, başarılar diledi.

Maraş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kenan Akın, Gazimağusa halkının özlediği ve hasret kaldığı yerel yönetim hizmetlerini yerine getiren Belediye Başkanı İsmail Arter’i yürekten kutladıklarını ifade ederek, hem gençlerin hem Maraş halkının hasret kaldığı hizmetleri harekete geçirmesinden hem de spor camiasına gösterdiği ilgiden dolayı yeni yönetim olarak Başkan Arter’e teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Başkan İsmail Arter göreve gelene kadar Maraş’ta nüfusa göre gerekli yatırım yapılamadığını ve sahip çıkılmadığı ifade eden Kenan Akın, Gazimağusa Belediyesi’nin basketbol voleybol gibi daha farklı spor aktivitelerini proje bazında hayat geçirecek olmasından ve gençlere yaptığı katkılardan dolayı Arter’e teşekkür etti. Gazimağusa Belediyesi’nin çalışmalarını çok dikkatle izlediklerini ve camia olarak mutlu olduklarını belirten Kenan Akın, Belediye Başkanı İsmail Arter’e çalışmalarında başarılar diledi.

(TAK)

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.