Maçlar seyircili mi, seyircisiz mi?

Maçlar seyircili mi, seyircisiz mi?

Başbakan Ersin Tatar, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli yarın Cumhuriyet Meclisi’nde yapacağı görüşme ile müsabakaların seyircili olup olmayacağı konusunun yanı sıra Süper Lig ve 1. Lig dışındaki liglerin akıbetini belirleyecek

A+A-

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını sonrasında normalleşme süreci kapsamında futbolda Süper Lig, Birinci Lig ve Nicosia Group Kıbrıs Kupası mücadelesi üç aylık aranın ardından Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek. Maçların seyircili mi, seyircisiz mi olacağı konusu yanında Süper Lig ve Birinci Lig’in dışındaki diğer liglerin akıbeti yarın Başbakan Ersin Tatar, Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu arasındaki toplantı ile netlik kazanacak.

 

Toplantı yarın

Başbakan Ersin Tatar, Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yarın KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde bir toplantı gerçekleştirilecek. Toplantıda KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun Perşembe günü başlayacak olan liglerin seyircili oynanmasını talep edeceği öğrenildi. 2 Haziran Salı günü Sağlık Bakanlığı ile KTFF arasında yapılan toplantı sonrasında Bakan Ali Pilli’nin konu ile ilgili olarak yapacağı değerlendirme sonrasında maçların seyircili olup olmayacağı yönünde yapacağı açıklamanın toplantıda netlik kazanması da beklenen diğer bir konu. Ayrıca Süper Lig ve Birinci Lig dışındaki liglerin de devamı ile ilgili toplantıda bir karar üretilmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1420 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.