Limasol ile Capital şampiyonluk için mücadele edecek

Limasol ile Capital şampiyonluk için mücadele edecek

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları dün akşam oynandı.

A+A-

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları dün akşam oynandı. Rakiplerini mağlup etmeyi başaran Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Capital Bank adını finale yazdırdı.

 

Limasol farkla finale: 7-1

Turnuva boyunca başarılı bir performans ortaya koyan Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Asbank, yarı finalde karşı karşıya geldi. Mücadelenin başından sonuna rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan Limasol Türk Kooperatif Bankası, sahadan 7-1'lik farklı skorla galip ayrıldı.

 

Zorlu maçta kazanan Capital Bank: 3-2

Yarı finale gelene kadar rakiplerini rahat skorlarla geçmeyi başaran Capital Bank, yarı finalde Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen maçtan 3-2'lik skorla ayrılan Capital Bank, finalde Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın rakibi oldu.

 

Üçüncülük ve final maçları 13 Ekim Cuma akşamı

Yarı final maçlarının tamamlanmasıyla “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda gözler finale çevrildi. Turnuvanın üçüncülük ve final mücadeleleri 13 Ekim Cuma akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak. Asbank ile TEB arasındaki üçüncülük mücadelesi saat 19.00'da, Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Capital Bank arasındaki final mücadelesi ise saat 20.00'de başlayacak.

 

13 Ekim Cuma

Saat 19.00 Asbank-Türkiye Ekonomi Bankası (Üçüncülük)

Saat 20.00 Capital Bank--Limasol Türk Kooperatif Bankası (Final)

Bu haber toplam 1430 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.