“Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz”

“Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz”

Çetinkaya teknik direktörü Derviş Kolcu, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’da Teknik Direktör Derviş Kolcu, kalan üç maçı en iyi şekilde değerlendirerek ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini belirtti.

İkinci devrede takımın başına geldiğinde takımı daha iyi noktaya nasıl getirebilecekleri noktasında çalıştıklarını belirten Kolcu, “İyi bir periyot da yakalamıştık. Son beş altı haftalık dönemde tamamen küme düşme potasındaki takımlarla oynadık. Bizim de rahat konumda olmamızın, motivasyon anlamında sıkıntı yaratabilecek bir durumdu. Futbolcularımız bu durumu erken atlattı ve bize sıkıntı yaşatmadı. Çok iyi maçlar çıkardık” dedi.

 

Kolcu: “G.Gücü karşısında iyi bir galibiyet aldık”

“Gençlik Gücü’nün ligde bulunduğu konum ve bölge derbisi olması açısından zor bir maçtı” diyen Kolcu, “İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. İlk yarı maçı bitirecek noktaya geldik ama ikinci golü bulamadık. İkinci yarı gol atamadığımız için rakibimizi oyunda tuttuk. Sonuçta galip geldik ve iyi bir üç puan aldık. Artık kalan üç maçı en iyi şekilde değerlendirip ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Halk Evi karşısında genç ve yerlilerden bir kadro ile oynayacağız”

Ligin 28’inci haftasında karşılaşacakları Girne Halk Evi maçında sarı kart cezalısı Ugochukwu ve kırmızı kart cezalısı Amani’nin forma giyemeyeceğini belirten Kolcu, “Girne Halk Evi kümeden düşen bir takım ama biz bu hafta eksiklerimiz sonrası genç ve yerlilerden oluşan bir kadroyla mücadele ederek iyi bir netice almak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 984 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.