“Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz”

 “Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz”

Binatlı oyuncusu Berkem Korbay, son haftalarda yakaladıkları çıkışı değerlendirdi

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Binatlı forması giyen Berkem Korbay YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Son haftalarda aldıkları galibiyetlere dikkat çeken Korbay, ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini belirtti.

 

Korbay: “Seriye devam etmek istiyoruz”

Berkem Korbay, son haftalarda son derece önemli galibiyetler aldıklarını hatırlatarak, seriye bu haftaki Gençlik Gücü maçıyla devam etmek istediklerini söyledi. Korbay; “Takımdaki arkadaşlık seviyesi son derece iyi durumda ve üst düzeyde. Bunun böyle olmasıyla performansımızın artmasında en büyük etken olduğunu düşünüyorum. Ligde iki hafta var deplasmanda kazanıyoruz. Hem Yenicami, hem de Göçmenköy maçlarında altın değerinde puanlar topladık. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Gençlik Gücü oynayacağız. Bu maçı da kazanarak galibiyet serilerine devam etmek istiyoruz. Kendi bireysel performansımın artmasında İltaç hoca'nın emeği oldukça önemli, ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu sezon futbolda dönüm noktam oldu. İltaç hoca bana el uzatarak yerden kalkmamı sağladı” dedi.

 

“Hedefimizin ligi en iyi yerde bitirmektir”

Sezonun geride kalan bölümü hakkında da konuşan Korbay, hedeflerinin ligi iyi yerde bitirmek olduğunu belirtti. Berkem Korbay; “Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Bunun adı ise Play out dışında kalmaktır. Şimdiki tabloya göre sezon sonuna kadar asgari kayıplarla yollarına devam etmek istiyoruz” dedi.  Berkem, tüm oyunculara sakatlıksız bir sezon geçirmesi dileklerinde de bulundu.

 

Bu haber toplam 1285 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.